26. 9. 2021 Petr Pavlík

Prymula: Gól v O2 areně? Skvělý zážitek!

Útočník PATRIK PRYMULA se v utkání proti Brnu gólově prosadil, když vyrovnával svým šťastným gólem v průběhu první třetiny. „První třetina skončila nerozhodně, z obou stran byla hodně urputná. Byl to velký boj, za dva body proti Brnu jsme moc rádi," komentuje spokojeně mladý útočník.

Máme za sebou náročné utkání proti Brnu, ve kterém bereme cenné dva body. Jaký to byl zápas?
Odehráli jsme těžké utkání. První třetina skončila nerozhodně, z obou stran byla hodně urputná. Ve druhé třetině jsme bohužel inkasovali ve vlastním oslabení, ale před koncem druhé třetiny jsme ještě vyrovnali. Ten gól nás nakopl. V dalších minutách to byl velký boj, za dva body proti Brnu jsme moc rádi.

Mužstvo opět podržel brankář Saša Salák, který udržel naděje týmu na vítězství.
Je to tak. Saša nás strašně moc podržel, i díky jemu bereme dva body. Ve druhé třetině chytil asi tři velké šance soupeře. Saša nám v každém utkání moc pomáhá.

Ve sparťanském A-týmu jsi poprvé naskočil proti Kometě. Jaký to byl zážitek?
Byl to opravdu velký zážitek. V mládeži jsem proti Brnu hrával několikrát, ale v áčku je to úplně něco jiného. Fanoušci nás hnali neskutečně dopředu, za podporu jim patří velký dík.

V první třetině jsi vstřelil šťastný gól, předpokládám, že to byl skvělý pocit, že ano?
Rozhodně. Podařilo se mi skórovat před zaplněnou O2 arenou, což je skvělý zážitek. Zápas jsem si i díky tomu moc užil.

Proti Brnu jsi nastoupil ve čtvrté formaci po boku Davida Vitoucha a Jakuba Konečného. Jak ti vyhovuje vzájemná spolupráce?
Spolupráce s Konym a Vitym je skvělá. V mládeži jsme odehráli spoustu utkání, naskočili jsme spolu i v Lize mistrů, což nám všem strašně moc pomohlo. Jsme na sebe už zvyklí, je to super.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek