31. 1. 2019 Fanshop HC Sparta

Nightshopping s Kanaďany a kolekce k Holdu

V neděli 3. února Sparta vzdává hold. Už po desáté. Před zápasem ceremoniál, během zápasu skvělý hokej a po zápase? Autogramiáda kanadské dvojice ve Fanshopu. Jeremie Blain a Steven Delisle se hned po zápase zastaví ve sparťanském krámku na ochozu O2 areny. A budou se podepisovat, fotit i diskutovat o všem, co vás zajímá.

Jste členem IZS nebo Armády ČR? Speciální nabídka přímo pro vás. Už v pátek před zápasem si můžete ve Fanshopu na ochozu O2 areny před zápasem vyzvednout dárek: ke každému nákupu nad 399 Kč multišňůrka Sparta vzdává hold zcela zdarma. Stačí ukázat služební průkaz. Limitovaná edice a akce přímo pro vás, kteří pomáháte.


10. ročník s unikátní kolekcí

Tento dres má na sobě 191 jmen padlých hrdinů, kteří nasazovali životy za ostatní. V tomto dresu Sparta vyjede na led jen jednou 3. února. A ten dres můžete mít i vy, sparťani. Kompletní kolekci k 10. ročníku Sparta vzdává hold najdete buď na e-shopu nebo přímo na zápase.

Skladové zásoby dresů a triček ve stylu dresu najdete přímo na zápase v O2 areně, a to ve Fanshopu vedle sektoru 101. Tento stánek bude věnován právě chystané akci a najdete na něm kompletní sortiment Sparta vzdává hold a všechny novinky. Nezapomeňte se zastavit.

A jaké jsou novinky pro jubilejní ročník?

Nový stahovací pytel v army stylu, krásná kšiltovka s vyšitým 3D logem, ale i oficiální puk nebo speciální multišňůrka. To je jen hrstka novinek, které jsou připraveny na 10. ročník akce Sparta vzdává hold. A jeden tip na závěr: produkty jako puky nebo multišňůrky jsou v limitované edici, proto neváhejte s jejich pořízením. A vzdejte s námi hold těm, kteří za nás nasazují životy!

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek

SPA - TRI 2:3p - Bronzová sezona skončila