21. 4. 2021 Marek Táborský

Saša Salák bude pokračovat ve Spartě!

Brankář Alexander Salák bude hájit naše barvy i v následujících sezonách. Čerstvě pětinásobný otec prodloužil spolupráci se Spartou až do konce sezony 2022/2023.

Udržení Alexandera Saláka v kádru byla jednou z posezonních priorit. "Saša ke konci základní části a v play off prokázal nejen své hokejové, ale také charakterové kvality. Je to vítězný typ, svým entuziasmem dokáže strhnout další hráče a vybičovat je k maximálním výkonům. Dohodli jsme se velice rychle a jsme moc šťastní, že se rozhodl spojit své jméno právě se Spartou," říká sportovní manažer Jaroslav Hlinka.

Potěšení neskrýval ani Saša Salák. "Už když jsem do Sparty přicházel, říkal jsem si, že by bylo skvělé v tomto klubu zakotvit na delší dobu. Jak asi víte, naše rodina se nedávno rozrostla na sedm členů a s manželkou se nám v Praze moc líbí. To samé mohu říct o sparťanské kabině, kde je opravdu skvělá parta. Vím, že se tu buduje opět vynikající tým, se kterým budeme pomýšlet na nejvyšší příčky," má jasno někdejší reprezentační gólman.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek