16. 4. 2021 Barbora Snopková Haberová

Poděkování Barbory Snopkové Haberové

​Vážení sparťani, partneři klubu, fanoušci, letošní sezona je za námi o něco dřív, než jsme si všichni přáli. Dokážu si představit, že po sedmizápasové bitvě s Libercem bojujete se zklamáním a smutkem, stejně jako já a všichni hráči a zaměstnanci klubu. Zároveň jsem si ale jistá, že si všichni velmi rychle uvědomíme, že jsme v sezoně uspěli.

Do Prahy jsme díky atraktivnímu a ofenzivnímu hokeji vrátili Prezidentský pohár. Finále play-off jsme i přes hodně nešťastný start semifinálové série měli na dosah. Víme, kde musíme přidat a na co si dát v příštích sezonách větší pozor. Ukázali jsme ale, že se nevzdáváme a bojujeme do konce.

Úspěšní jsme byli také mimo led. I přes nepříznivou situaci a uzavřený stadion jsme se celý rok snažili pomáhat potřebným a k pomoci motivovat ostatní. Povedlo se. V průběhu Holdu jsme dokázali pro dva domácí hospice vybrat více než 560 tisíc korun, krev darovalo téměř tisíc sparťanů. Seznam všech úspěchů by byl opravdu dlouhý.

Popasovali jsme se i s uzavřeným stadionem. Celou sezonu jsme vymýšleli nové cesty, jak dostat fanoušky a partnery co nejblíže k zápasům a dění v našem klubu. Projekty, jako je Sparta Backstage či Sparta On Air, opět posunuly komunikaci klubu o kus dál.

Klíčové ale je, že jsme celou sezonu společně zvládli, především díky vám. Díky sparťanům, kteří fandí v každém zápase, i když se nemohou podívat do haly, díky permanentkářům, kteří využívají kompenzační program, a díky skvělým partnerům, kteří klub podrželi v roce, který byl extrémně náročný i pro ně samotné.

Díky vám budeme v příští sezoně ještě silnější a ještě lepší. Díky vám bude naše příští sezona ještě delší než ta letošní!

Na viděnou v O2 areně.

Barbora Snopková Haberová
generální manažerka HC Sparta Praha


AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek