20. 7. 2020 HC Sparta

Letní hokejová škola znovu bavila řadu malých hokejistů

Spousta zábavy a zlepšení hokejových dovedností. V minulém týdnu proběhl již 14. ročník naší Letní hokejové školy v Litoměřicích! Přes 80 hokejových talentů trénovalo a zlepšovalo se v místní Kalich areně pod dohledem sparťanských profesionálních trenérů a dalších uznávaných hostů, jako například člena Klubu legend Jiřího Zelenky nebo bývalého výborného obránce Jiřího Kročáka.

Letní hokejová škola se již stala tradiční součástí léta každého malého sparťana. Týden intenzivních tréninkových jednotek jak na ledě, tak mimo něj, přinesl každému zúčastněnému mnoho nových zkušeností. "Letošní ročník se znovu velmi vydařil, myslím, že si jej všichni užili. V trénincích na Letní hokejové škole nejde jen o dril, ale i o to, aby se hráči bavili. Cílem je děti u sportu udržet a motivovat je, což si myslím, že se nám povedlo. Doufám, že co nejvíce z účastníků u hokeje zůstane a že se tu znovu za rok potkáme," říká mládežnický trenér David Štětina.

Na budoucí hvězdy se v průběhu týdne přijeli podívat i hráči sparťanského A-týmu Tomáš Pavelka, Petr Kalina, Lukáš Rousek, Martin Jandus, Tomáš Šmerha a David Vitouch, kteří s nimi absolvovali trénink a následně každému věnovali podepsanou kartičku nebo autogram na výstroj. Děti si trénink po boku svých idolů očividně užívaly. "Myslím, že Letní hokejová škola je velmi povedený projekt. Na dětech je vidět nadšení a posun v jejich dovednostech. Tím, že jsou tréninky specializované pro útočníky, obránce a brankáře, se každému dostane přesně to, co potřebuje. Snad se s malými talenty uvidíme i na Spartě," věří sparťanská legenda Jiří Zelenka.

Děkujeme partnerům Letní hokejové školy za podporu!

Partneři Letní hokejové školy:

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek