25. 1. 2016 HC Sparta

Další podpisy smluv: Mikuš, Buchtele, Přibyl

Obránce Juraj Mikuš a útočníci Jan Buchtele a Daniel Přibyl. To je trojice sparťanů, kteří podepsali s klubem nové kontrakty. Dlouhodobá smlouva byla navíc nabídnuta dalšímu ofenzivnímu hráči, jímž je Miroslav Forman. Podrobnosti najdete uvnitř článku.

Defenzivní linie sparťanského týmu má další pojistku do budoucích sezon. Slovenský bek Juraj Mikuš podepsal nový dvouletý kontrakt. Návrh dlouhodobé smlouvy má také útočník Miroslav Forman. „Má od nás nabídku čtyřleté smlouvy a věříme, že jsme blízko podpisu. Splnili jsme všechny hráčovy požadavky a doufáme, že smlouvu v nejbližší době podepíše,“ říká Patrik Martinec, sportovní manažer klubu.

Novou smlouvu pak podepsali také elitní útočníci Jan Buchtele s Danielem Přibylem. Jedná se v obou případech o roční kontrakt s výstupní klauzulí do zahraničí za splnění stanovených podmínek. „U obou těchto hráčů čelíme finanční realitě trhu. A je to v podstatě obdobná situace jako u Marka Ďalogy. Platí, že v rámci české extraligy budou působit pouze ve Spartě, v případě splnění finančních podmínek zahraničním klubem však mohou odejít,“ dodává Martinec.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek